Neurologinen Kuntoutus

Olen erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan. Minulla on voimassa oleva sopimus Kelan kanssa koskien vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen toteuttamista. Tämä tarkoittaa, että kysymyksessä on Kelan järjestämä ja rahoittama kuntoutus, jolloin asiakkaalle ei tule minkäänlaisia kustannuksia kuntoutuksesta.

Neurologisella kuntoutuksella pyritään ylläpitämään tai parantamaan kuntoutujan liikkumis- ja toimintakykyä sekä tukemaan selviytymistä päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella. Kuntoutus tapahtuu joko fysioterapeutin tiloissa tai kotikäynteinä/päiväkotikäynteinä/laitoskäynteinä Kankaanpäässä sekä lähikunnissa kuten Jämijärvellä, Karviassa, Pomarkussa. 


Neurologisen fysioterapian asiakkaat tulevat kuntoutukseen pääasiassa Kelan, vakuutusyhtiöiden tai Hyvinvointialueen maksusitoumuksella. Kuntoutus perustuu asiakkaalle tehtyyn kuntoutussuunnitelmaan (KU207), jonka allekirjoittaa lääkäri. Kuntoutussuunnitelma ja kuntoutushakemukset lähetetään KELAn toimistoon. Kelan ostopalveluina toteutettavaan vaativaan kuntoutukseen voi tutustua Kelan sivuilta Vaativa lääkinnällinen kuntoutus.

Jos tarvitset neurologisen sairauden vuoksi kuntoutusta, niin tutustu alla olevaan linkkiin: